βιοlac

Βιολογικό γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας, έως τον 6ο μήνα

Βιολογικό Γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας, έως τον 6ο μήνα

βιοlac 1: βιολογικό γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας, έως τον 6ο μήνα Η πρώτη βρεφική ηλικία είναι η εποχή της ...

περισσότερα...

Βιολογικό γάλα για νήπια, μετά το 1ο έτος

Βιολογικό γάλα για νήπια, μετά το 1ο έτος

βιοlac 3: βιολογικό γάλα για νήπια, μετά το 1ο έτος Τα παιδιά μεγαλώνοντας χρειάζονται περισσότερη ...

περισσότερα...

Βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, από τον 6ο μήνα

Βιολογικό Γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, από τον 6ο μήνα

βιοlac 2: Βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, από τον 6ο μήνα Η σωστή και υγιεινή διατροφή στα πρώτα στάδια ...

περισσότερα...

Με σεβασμό στη φύση και αγάπη για τη νέα ζωή

Με σεβασμό στη φύση και αγάπη για τη νέα ζωή

Με σεβασμό στη φύση και αγάπη για τη νέα ζωή
 
Είναι στη φύση μας να προσέχουμε αυτούς που αγαπάμε και να τους φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα από το σεβασμό για τη φύση και την αγάπη για τη νέα ζωή, γεννήθηκε το βιοlac.
 
Το βιοlac, συμμαχεί με τη φύση στο μεγαλειώδες ταξίδι που τώρα ξεκινά. Το ταξίδι της μητρότητας.
 
Ο μητρικός θηλασμός αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού και μοναδική εμπειρία κάθε μητέρας, προσφέροντας το μέγιστο δυνατό όφελος για την υγεία και των δύο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να συνεχίζεται για όσο χρόνο το επιθυμούν η μητέρα και το παιδί.
 

Το μητρικό γάλα αποτελεί την πρώτη "βιολογική" τροφή του παιδιού, ιδανικό και αναντικατάστατο, έτσι όπως μόνο η μητέρα φύση ξέρει να προσφέρει στα παιδιά της. Εξατομικεύεται σε κάθε παιδί και αλλάζει σε σύσταση και ιδιότητες κάθε χρονική στιγμή, αποτελώντας ένα πραγματικό θαύμα της φύσης.
 
Μεγαλώνοντας, συνεχίστε να του προσφέρετε την αξία της βιολογικής διατροφής μέσα από την αγνότητα και την υψηλή ποιότητα ενός βιολογικού γάλακτος, που παράγεται ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα της φύσης:

    •    Χωρίς «χημικά» λιπάσματα, εντομοκτόνα, παρασιτοκτόνα, ζιζανιοκτόνα
    •    Χωρίς ορμόνες, αντιβιοτικά και άλλους αυξητικούς παράγοντες
    •    Χωρίς χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (Γ.Τ.Ο.)

 
Το βιολογικό γάλα βιοlac διαθέτει μοναδική σύνθεση που συμβάλλει στη σωστή και υγιή ανάπτυξη του παιδιού, χάρη στην υψηλή βιολογική του ποιότητα και τον εμπλουτισμό του με τα πιο κατάλληλα συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα (όπως σίδηρος και ασβέστιο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας), φώσφορος,  ιχνοστοιχεία, ωφέλιμα λιπαρά οξέα (ω3,ω6) και άλλες θρεπτικές ουσίες.
 
Το βιολογικό γάλα βιοlac παράγεται, συσκευάζεται και πιστοποιείται στην Ελβετία, που έχει διακριθεί ως η Νο 1* χώρα παγκοσμίως για την ποιότητα και καθαρότητα του περιβάλλοντός της (έδαφος, νερό, αέρας), εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας.
 
Το βιολογικό γάλα βιοlac έχει δημιουργηθεί με περίσσεια φροντίδα και αγάπη σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας (όπως η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής) και της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας για τα βρεφικά γάλατα, που εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.
 
Παράλληλα, προσφέρει την εγγύηση της Hochdorf Swiss Nutrition A.G. , μιας από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες γάλακτος της Ελβετίας, με τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω από 100 χρόνια στην παιδική και βρεφική διατροφή και ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής βρεφικού γάλακτος στην Ευρώπη.
 
Το βιολογικό γάλα βιοlac είναι πιστοποιημένο από τον Ελβετικό Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων bio.inspecta A.G. και γνωστοποιημένο σε ΕΟΦ / ΕΦΕΤ.
 
(*2012 ENVIRONMENTAL PERFORMANCE INDEX (EPI) RANKING, YALE UNIVERSITY)
 
  
Μάθετε περισσότερα για το βιοlac....
 
βιοlac 1biolac2 

 created by Internet Business Hellas